İsder Yönetimi Kahvaltıda Buluştu “Her Şey İskenderun İçin”

Kısa adı İSDER olan İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri kahvaltıda bir araya gelerek İskenderun ile ilgili istişarelerde bulundular. “Her şey İskenderun İçin” temasıyla kahvaltıda bir araya gelen İSDER yönetim kurulu üyeleri samimi bir sohbet havasında geçen toplantıda kent barışının kent kalkınmasını doğrudan etkilediğini vurgulayarak birlik beraberlik mesajları verdiler.
Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Break Cafe’de gerçekleşen toplantıda, aynı zamanda İSDER kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyesi olan İşadamı Nuri Üysen’e İskenderun’a katkı ve hizmetlerinden dolayı İSDER başkanı İsmail Deliveli ve başkan yardımcısı Sabahattin Uygun tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.
Toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan İsmail Deliveli; ” Ülkenin birlik ve beraberliğini hedef alan, terör eylemlerini şiddetle kınıyoruz. Kardeşliğimizi, birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Bizler İskenderun sevdalıları olarak bu güzel kardeşliğimizle tüm dünyaya örnek bir milletiz. İskenderunlu İşadamlarımız da maddi manevi bu memlekete sahip çıkmaktadırlar. Bu memleket için elini taşın altına koyan İskenderun’a güç katan herkese teşekkür ederiz ” dedi.
İSDER Başkan yardımcısı Sabahattin Uygun’da plaket sunumunda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bizler alnımızın akıyla memleketimizde çalışıp kazanıyoruz ve kazandıklarımızla memleketimizde yatırım yapıyoruz, istihdam sağlıyoruz. İskenderun ile ilgili sosyal faaliyetlerden de kaçmıyoruz. Mümkün olduğunca etkinliklerde bulunmak ve katkı sağlamaktan da ayrıca memnuniyet duyuyoruz. İskenderun sevdalıları olarak aynı felsefeyle bir araya gelen tüm işadamları arkadaşlarımı kutluyorum. Bunlardan bir tanesi de saygıdeğer, eğitim gönüllüsü, hayırsever işadamı Nuri Üysen’dir. Onunla aynı sivil toplum kuruluşunda bulunmaktan ve İskenderun sevdasını paylaşmaktan dolayı gurur duyuyorum. Aynı zamanda İSDER yönetim kurulu üyemiz olan Sayın Üysen’in İskenderun’a katkıları herkesin malumudur. İskenderun adına bu İskenderun sevdalısı arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Teşekkür anı Plaketini alırken duygulanan İşadamı Nuri Üysen’de konuşmasında İskenderunlu olmaktan gurur duyduğunu, eğitimci olarak hizmet verdiği İskenderun için her zaman birlikteliğe ve fedakarlığa hazır olduğunu vurgulayarak; “İSDER yönetiminde ve bu kahvaltıda siz dostlarımla birlikte bulunmaktan dolayı çok mutluyum. İskenderun için her olumlu yatırımın arkasında sizlerle beraberim. Ben de Nuri Üysen olarak memleketimde kazanıp memleketime yatırım yapıyorum. “Herşey İskenderun İçin” diyen İskenderun sevdalısı tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bu tür takdirler bizleri daha çok çalışmaya ve daha çok paylaşmaya azmettiriyor. Umarım sınır komşumuzdaki savaş bir an önce biter, Umarım memleketimizde bu terör belası da bir an önce sona erer. Zira kardeşlik ve barış ortamı demek kalkınma demektir, güç demektir, huzur ve bereket demektir. Her şey İskenderun İçin.” dedi
İskenderun ve bölgedeki kültürel zenginliğin tanıtımı ile ilgili yapılacak çalışmaların istişare edildiği kahvaltılı toplantının ardından İSDER üyeleri toplu olarak objektiflerin karşına geçtiler.

IMG_5160

Önceki İçerikİskenderun’da Çöken Yağmursuyu Izgaraları Yenileniyor
Sonraki İçerikİskenderun Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Yeni Binasına Kavuşuyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.