Başkan Vurucu, Şeref Göktaş’ın talebini yerine getirdi

Ak Partili Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, AKİM ( AK İletişim Merkezi) 444 25 44 nolu telefondan tekerlekli sandalye ihtiyacını dile getiren Belen’in Bakras Mahallesinden Şeref Göktaş adlı vatandaşımızın tekerlekli sandalye talebini yerine getirdi.
Bugün öğleden önce Belen’in Bakras Mahallesine giden Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Şeref Göktaş’a tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Başkan Adnan Vurucu ile süre sohbet eden Göktaş, Başkan Vurucu’nun çalışmalarından övgüyle bahsederek “Çalışmalarınızı ilgiyle ve takdirle izliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Rabbim yolunuzu açık etsin. Bana ihtiyacım olan bu tekerlekli sandalyeyi verdiğiniz için teşekkür ederim” dedi.
Öte yandan Sarımazı mahallesinde ikamet eden felç hastası 65 yaşındaki Mevlüt Kayan, tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Yaklaşık 6 yıldan bu yana felçlik yaşayan ve yaşamını sürdürürken zorluklar yaşayan Mevlüt Kayan, kendisine hibe edilen tekerlekli sandalye ile yaşamının daha da kolaylaşacağını belirterek, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’!ya ilgisinden dolayı teşekkür etti.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Hastalarımızın, yaşlılarımızın, çocuklarımızın, kadınlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak adına hizmet ediyoruz. Halkımızın huzur ve refahı için çalışıyoruz. Engelli olan vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak adına verdiğimiz bu tekerlekli sandalyenin vatandaşımızın günlük yaşamını kolaylaştıracağına inanıyoruz. İhtiyacı olan diğer vatandaşlarımıza da önümüzdeki süreçte tekerlekli sandalyeler vereceğiz. İhtiyacı olan vatandaşlarımız belediyemize başvurarak tekerlekli sandalye talebinde bulunabilirler. Bedensel engeli olmayan herkes, potansiyel engelli bir kişidir.” Dedi. Başkan Adnan Vurucu, tekerlekli sandalye ihtiyacı olanlara tekerlekli sandalye vermeye devam edeceklerini de ifade etti.

bakras (4)

Önceki İçerikİskenderun Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Yeni Binasına Kavuşuyor
Sonraki İçerikBaşkan Culha her yerde
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.