Arsuz Madenli Mahallesi’nde Öğrencilere Boyama Kitabı, Diş Fırçası ve Diş Macunu Dağıtıldı

HBB Arsuz Koordinatörü Edip Kaynar, Arsuz Madenli İlköğretim Okulu’nda Okul Müdürü Mehmet Atar, Okul Aile Birliği Başkanları Gonca Çıplak ve Gazi Ali Tümkaya ile birlikte miniklerin hayal gücünü geliştiren boyama kitapları ve sağlıklı bireylerin gündelik alışkanlığının olmazsa olmazı diş fırçası ve diş macunu hediye etti.
Boyama kitaplarını ve diş macunları ile diş fırçalarını teslim alan miniklerin mutlulukları yüzlerinden okunurken, HBB’nin bu anlamdaki eğitime destek faaliyetlerinin 15 ilçe genelinde sürdürüleceği kaydedildi.
BAŞKAN SAVAŞ’IN EĞİTİME VERDİĞİ ÖNEMLE HAREKET EDEN HBB EKİPLERİ, 15 İLÇEDE EĞİTİM KURUMLARINA VE ÖĞRENCİLERE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEK
Hatay’ın her noktasında eğitime verdiği büyük önemi icraatlarıyla yansıtan Başkan Savaş öncülüğündeki HBB ekipleri, 15 ilçede eğitim kurumlarına ve geleceğimizin teminatı öğrencilere destek vermeye ara vermeden devam edecek.

arsuz (1) arsuz (2) arsuz (3)

Önceki İçerikArıç Etüt Merkezi TEOG Sınavı Öncesi Motivasyon Partisi Düzenledi
Sonraki İçerikBaşkan Savaş, Teog Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.