MKÜ’lü Minikler Bayramlarını Kutladı

Üniversitemiz Tayfur Sökmen Yerleşkesinde akademik ve idari personelin çocuklarına yönelik hizmet veren MKÜ Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından 23 Nisan Çocuk Etkinliği düzenledi.
Etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kılınç ile birlikte çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Minikler birbirinden güzel 23 Nisan etkinlikleriyle gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.
Miniklerin birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren etkinliklerde, Atatürk’ü anlamakla beraber Atatürk sevgisi minik yüreklere işlendi.
Etkinliklerde Minik Kuşlar Sınıfı ‘Ördek Dansı’nı sergilerken Yıldızlar Sınıfı ‘Step Dansı’ ve ’23 Nisan Şiirleri’ konulu gösteri düzenledi. ‘Palyaço Dansı’nı sergileyen Uğur Böcekleri sınıfının gösterisinden sonra sahneye BESYO öğrencileri çıktı. Miniklerle birlikte birbirinden renkli gösteriler sergileyen BESYO öğrencileri miniklere çok özel anlar yaşattılar.

DSC_4441

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.