İkem Koleji’nde Mükemmel 23 Nisan Coşkusu

Özel İKEM Kolejinde, Dodi Çocuk Kulübü ile birlikte düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği, kelimenin tam anlamıyla muhteşem geçti. Çok yüksek bir katılımla düzenlenen şenlikte sadece çocuklar değil; tüm anne, babalar ve öğretmenler eğlencenin zirvesindeydiler.

Palyaçolar, jonglörler, oyun parkurları, yiyecek ve içecek standları, gösteriler, balonlar, şarkılar ve daha sayısız eğlence aracıyla tüm çocuklar keyifli bir gün geçirdiler. Benzeri görülmemiş bu şenlik sabahın erken saatinde nefis brunch ile başladı. Beraberinde saatlerce durmak bilmeyen eğlence katılımcıların keyifli anlar geçirmesine sebep oldu. Gerek İKEM Kolejinin bahçesinde, gerekse okul önünde aktiviteler hız kesmeden devam ederken, öğrenciler ile birlikte aileleri için de eğlence doruktaydı.

Günün sonunda İKEM Koleji ve DODİ Çocuk Kulübü’ nün idarecileri ve çalışanları misafirler tarafından övgü dolu sözlerle karşılaştılar. Çocuklara armağan edilen bu anlamlı gün böylelikle amacına ulaşmış oldu. Eğlenmeyi sonuna kadar yaşayan minikler evlerine mutlu döndüler.

4 5

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.