Şehir Tiyatrosu, Sahnelediği Oyunlarla Hataylı Minikleri Mutlu Ediyor

DÖRTYOLLU ÇOCUKLARDAN EĞİTİRKEN ÖĞRETEN KELOĞLAN’A BÜYÜK İLGİ

HBB Şehir Tiyatrosu’nun bu anlamda çocuklara yönelik olarak il genelinde sahnelenen Keloğlan adlı eğitici ve eğlenceli oyunun son adresi Dörtyol oldu.

Sahnelenen oyun öncesinde dinletilen müzikle eğlencenin tadını çıkarmaya başlayan minikler, başarılı sanatçı Atilla Yaprak’ın yazıp yönettiği; İyiliğin, dostluğun, yardımlaşmanın ve dayanışmanın öneminin anlatıldığı oyunu büyük beğeniyle izledi.

YAKLAŞIK 900 ÇOCUĞA PERFORMANS SERGİLEYEN SANATÇILAR AYAKTA ALKIŞLANDI

Tiyatroyu merak edinmiş taze zihinlerin ve velilerin büyük ilgisiyle Dörtyol Halk Eğitim Sahnesi’nde sahnelenen tiyatro gösterimine yoğun bir ilgi gösteren çocuklar ile velileri salonu tıka basa doldurdu.
Yaklaşık 900 çocuğun karşısında sahnede performans sergileyen HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları, eğlendirirken öğreten ve toplumsal hayatta örnek teşkil eden davranışların aşılandığı oyunu miniklere sunmanın gururunu yaşadı.

TOKSOY’DAN BAŞKAN SAVAŞ’A VE HBB ŞEHİR TİYATROSU OYUNCULARINA TEŞEKKÜR

HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarının ayakta alkışlandığı sahne performansı sonrasında Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yaptığı açıklamada, “Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesine öncülük eden Hatay Büyükşehir Beldiye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım’a, HBB Tiyatro Şube Müdürü Vejdi Koçak’a ve HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarına emeklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün siz çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ını kutlarım” ifadelerini kullandı.

HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarına çiçek takdim edilmesi ve çocuklarla çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından etkinlik son buldu.

image image_7

Önceki İçerikBilimin kapıları Arsuz’da açıldı
Sonraki İçerik23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.