“Neslihan Çalışkan” Heryerde

HAYRIN İSMİ YİNE DEĞİŞMEDİ

İskenderun’da devlet okullarına yaptığı yatırımlar ile merhum eşi Kemal Çalışkan’ın ismini yaşayan hayırsever işkadını Neslihan Çalışkan, Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokuluna çocuk oyun parkı kazandırdı.

“Neslihan Çalışkan” Heryerde

Geçtiğimiz günlerde Namık Kemal Ortaokulu’nda “sokakların dili var” projesinde okula 2 bilim sokağı ve Atatürk köşesi kazandıran Doğan Kırtasiyenin işletmecisi Neslihan Çalışkan bu defa Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokuluna çocuk oyun parkı kazandırdı. Merhum Kemal Çalışkan’ın isminin yaşatılacağı çocuk oyun parkının açılışını da İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven gerçekleştirdi.

AKDOĞAN: “BU ESER KALICI OLACAKTIR”

Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu Kemal Çalışkan Çocuk Oyun Parkı’nın açılışı öncesi konuşan Anaokulu Müdürü Hüseyin Akdoğan, kendilerini kalıcı bir eser kazandıran hayırsever işkadını Neslihan Çalışkan’a teşekkür etti.

Akdoğan; “geleceğimizin teminatı yavrularımız için en önemli unsurlardan bir tanesi olan okul öncesi temel materyallerden biri de oyun ve oyuncaktır. Oyun ve oyuncaklar için hayırsever işkadınımız Neslihan Çalışkan’a teşekkür ediyorum. Bu eser kalıcı olacaktır. Rahmetli Kemal Çalışkan’ı yad ediyoruz” dedi.

ÇALIŞKAN: “HERŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN NE MUTLU BİZE”

Müdür Akdoğan’ın ardından “her şey çocuklarımız için ne mutlu bize” diyen Neslihan Çalışkan ise çocukların mutluluğunun her şeye bedel olduğunu söyledi. Yapılan konuşmaların ardından oyun parkının açılış kurdelesini Neslihan Çalışkan ve kızı Kübra Çalışkan ile Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven ve Okul Müdürü Hüseyin Akdoğan kesti.

TEŞEKKÜRLER NESLİHAN VE KÜBRA ÇALIŞKAN’A

Minik ellerin koşarak akın ettiği oyun parkı öğrencilerin ailelerince de mutlulukla karşılandı. Devlet okullarına yaptığı yatırımlar ile eğitim camiasını ismini altın harflerle yazdıran Doğan Kırtasiye işletmecisi Neslihan Çalışkan’a Okul Müdürü Hüseyin Akdoğan tarafından plaket ve çiçek takdimi yapıldı. Çalışkan’ın kızı Kübra Çalışkan’a da teşekkür edilip çiçek takdimi yapıldı.

neslihan çalışkan (3) neslihan çalışkan (4) neslihan çalışkan (5) neslihan çalışkan (9)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.