Psikiyatri Uzmanları Pamuk Eğitim Kurumlarında Velilerle buluştu

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında velilere yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısında, Psikiyatri Dr. Ahmet Yar ve Psikolog Sevgi Samar Kirmit çocuklardaki gelişimler ile ilgili sine vizyon destekli olarak bilgiler verdi. İskenderun’da genç dinamik eğitim kadrosuyla kaliteli eğitimde her zaman öncü kuruluşlardan biri olan Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumları, velilere yönelik bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Öğrencilerin kendilerini ifade edebilmeleri, öğrendiklerini kavrayabilmeleri, ailede ve okulda yaşadıkları olaylar, aile içerisinde yaşadıkları psikolojik sorunların ele alındığı bilgilendirme toplantısında Psikiyatri Dr.Ahmet Yar ve Psikolog Samar Kirmit, verdiği bilgilerle velileri aydınlattı. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu, toplantının oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Eğitim yuvamızda sadece çocukları değil, onları geleceğe hazırlayan velilerimiz içinde bu tür faydalı toplantılar düzenliyoruz burada amacımız, çocuklarımız en iyi şekilde gelişmelerini sağlamaktır. Velilerimiz de bu tür toplantılar ile kendilerini daha iyi geliştirme imkanı buluyorlar” dedi.

Toplantıya katılan veliler ise, “Pamuk Eğitim kurumlarında gerçekleştirilen toplantıları artık önemsiyoruz. Burada kendimizdeki eksiklikleri de görme imkanı buluyoruz. Eğitimin yaşı olamaz, her yaşta insan kendini eğitmeli. Bu tür toplantılara uzman hekimlerin katılmaları veliler için çok önemli. Bizlere bu imkanı sağlayan Pamuk eğitim kurumlarına da ayrıca teşekkür ediyoruz” dediler.

pamuk da seminer (1) pamuk da seminer (5)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.