Pazar Arabaları, Arsuz Karaağaç Semt Pazarında Vatandaşların Yüzünü Güldürdü

geneline hitap eden ve vatandaşlara alışverişlerinde büyük kolaylık sağlayan pazar arabaları, Arsuz Karaağaç Mahallesi’nde kurulan semt pazarında alışveriş yapan vatandaşlara HBB Arsuz Koordinatörü Edip Kaynar ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin tarafından takdim edildi.
Başkan Savaş’ın vatandaşlara canı gönülden selamlarının, esnafa da hayırlı ve bol kazanç temennilerinin iletilerek teslim edilen ve büyük ilgi gören pazar arabaları teşekkürlerle teslim alındı.
GÜNLÜK HAYATI KOLAYLAŞTIRAN BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİREN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
Takdim edilen pazar arabalarına çok sevinen vatandaşlar, yapılan bu jest özelinde, günlük hayatta kolaylık sağlayan birçok hizmeti il geneline sunan Başkan Savaş öncülüğündeki HBB ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.
PAZAR ARABALARININ SEMT PAZARLARINDA DAĞITIMI SÜRECEK
Sosyal, kültürel ve ekonomik anlamlarda titizlikle oluşturulan hizmetler doğrultusunda hareket eden HBB, Başkan Savaş’ın startını verdiği pazar arabalarının dağıtımına Hatay’ın 15 ilçesinde devam edecek.

arsuz (1) arsuz (2) arsuz (3)

Önceki İçerikİSTE Petrol ve Doğalgaz Mühendisleri Sahadaki Yerlerini Alıyor
Sonraki İçerikİskenderun’da Altyapı Eksiklikleri Gideriliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.