Arsuzlu Çocuklar “Bizimkiler Trafikte” Oyunuyla Buluştu

Adem Atar’ın yazdığı, HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin’in yönettiği ‘Bizimkiler Trafikte’ oyunu minikler tarafından büyük beğeniyle izlendi.
HBB Şehir Tiyatrosu’nun, trafik kurallarını eğlenceli bir dille anlatan oyunuyla trafik bilinci kazanan minikler, günlük hayatta kolaylık sağlayacak ve can ile mal güvenliği temelindeki birçok bilgiyi edinmenin mutluluğunu yaşadı.
17 OKULDAN YAKLAŞIK 1000 ÖĞRENCİ HEM EĞLENCENİN HEM DE ÖĞRENMENİN KEYFİNİ YAŞADI
HBB Şehir Tiyatrosu ve Jandarma Trafik işbirliği ile sahnelenen oyuna, Arpagedik, Naci Yazar, Işıklı Güldane Ataç, Konacık, Tatarlı, Tülek, Üçgüllük, Gözcüler, Gökmeydan, Madenli, Kışla Mehmet Ali Apaydın, Karz Hüseyinli, Akçalı Naci Uyar İlkokulları ile Güzelyüz Özel Rehabilitasyon Merkezi, Arsuz Yıldızlar Kreşi, Hüyük ve Madenli Ortaokullarında eğitim gören yaklaşık 1000 çocuk, HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları farkıyla hem eğitici hem de öğretici oyunu izlemenin keyfini yaşadı.

arsuz (1) arsuz (2) arsuz (3)

Önceki İçerikİskenderun’da Altyapı Eksiklikleri Gideriliyor
Sonraki İçerikİskenderun E-91 yoluna 2.alternatif yeni yol Yapılıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.