Geçici Eğitim Merkezinden Ahlak Haftası Etkinliği

Sarımazı Emel Irgat Geçici Eğitim Merkezince, Sebati Günenç İlkokulu Konferans Salonunda Ahlak Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Düzenlenen programa Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Albdulhalim KAÇMAZ, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.
Sarımazı Emel Irgat Geçici Eğitim Merkezi Müdürü Sevsen NEĞSEN’in yaptığı açılış konuşması ile başlayan program Saygı duruşu, İstiklal Marşı, Kuranı- Kerim Tilaveti, Günün anlamına binaen yapılan konuşma, Hadis-i Şerif, Şam’a ağlıyorum şiiri, 2015-2016 Eğitim – Öğretim yılı içerisinde Geçici Eğitim Merkezinde yapılan Ahlak Haftası faaliyet slaytı ve tiyatro ile devam eden program, davranışları, temizliği, duruşu ile örnek olan öğrencilere ödülleri Kaymakam Abdulaziz AYDIN ile Belediye Başkanı Adnan VURUCU tarafından verildi.
Sarımazı Emel Irgat Geçici Eğitim Merkezi Müdürü NEĞSEN tarafından, Ahlak haftasına verdikleri katkı ve destek dolayısıyla Kaymakam AYDIN’a ve Belediye Başkanı VURUCU’ya plaket takdimi ile program sona erdi.

belen (2) belen (3) belen (1)

Önceki İçerikHatay’da 166 motosiklet trafikten men edildi
Sonraki İçerikDoğa Koleji Velilerine ‘Sınav Kaygısı’ Semineri
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.