MÜSİAD Hatay Şubesi İTSO Başkanı Yılmaz’a teşekkür belgesi takdim etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dokuzoğlu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çevreye olan duyarlılığından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

MÜSİAD Hatay Şubesi geçtiğimiz günlerde, KOSGEB Girişimcilik kursu ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı DOĞAKA ‘Kurumsal Kapasitenin Arttırılması’ konulu doğrudan destek projesi eğitimi sertifika töreni düzenledi. Törene katılımlarından dolayı İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz adına Hatay’ın Kırıkhan ilçesine 10 adet fidan bağışlandı. MÜSİAD Hatay Şubesi Başkan Yardımcısı M.Ali Dokuzoğlu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür belgesini kendisine takdim etti. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise MÜSİAD Hatay Şubesinin anlamlı etkinliğine katılmaktan dolayı onur duyduğunu ifade etti.

müsiad belge verdi (1)

Önceki İçerikÜç Aylar Ve Regaib Kandili Barış ve Huzura Vesile Olsun
Sonraki İçerikİskenderun Kaymakamı Özyiğit, İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.