Emniyet Teşkilatından Vali Topaca’ya Ziyaret

Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ali Canpolat ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Marangoz da katıldı.

Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Emniyet Müdürü Uludağ’ın şahsında ilimizde görev yapan tüm güvenlik personelinin haftasını kutladı.

Sayın Topaca çok köklü bir kurum olan Türk Polis Teşkilatı’nın ülkemizin gözbebeği teşkilatlarından biri olduğunu ifade ederek, ‘’Teşkilatımız özellikle asayişin ve güvenliğin sağlanmasında, vatandaşlarımızın huzur içerisinde hayatını devam ettirebilmesinde önemli bir hizmeti üstlenmektedir. Güvenlik hizmeti eksiksiz sunulması gereken bir hizmettir. En küçük hatayı bile kabul etmez. Dolayısı ile polisimin çok büyük fedakârlıklarla yürüttüğü bu hizmetin millet olarak farkındayız.’’ dedi.

Polisin yolda, sokakta Devletin görünen yüzü olduğunu belirten Sayın Topaca, ‘’Sizler bunu üniformalarınız ile gezerken çok fark etmeyebilirsiniz. Ama bu kıyafet, sokakta devletin bir anlamda şekillendiği, vatandaşın sizin şahsınızda devletin varlığını hissettiği bir etki oluşturmaktadır. Dolayısıyla polisin varlığı dolaylı şekilde kamu düzeninin, esenliğinin sağlanmasına önemli katkı yapmaktadır.’’ dedi.

5

Önceki İçerikCeza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapıyor
Sonraki İçerikKaraağaç’a kültür merkezi ve nikah salonu yapılacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.