Dörtyol Belediyesi Nusaybin’de görev yapan güvenlik güçlerine yardım kampanyası başlattı

Dörtyol Belediyesi Nusaybin’de görev yapan güvenlik güçlerimize İç çamaşırı- Power Bank (Şarj Makinesi)- Çörek(Bayram Kömbesi)- Muhacir Ekmeği göndermek için yardım kampanyası başlattı.
Geçtiğimiz ay Diyarbakır’ın Sur İlçesine 15 ton narenciye göndererek güvenlik güçlerimize moral desteği veren Dörtyol Belediyesi, şimdi de Nusaybin için harekete geçti.

Asker ve Polislerimizin iç çamaşır, şarj makinası ve gıda eksiklerini kapatmak ve onlara moral vermek adına Dörtyol Belediyesi İlçe genelinde yardım kampanyası başlattı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, “Öncelikle Doğu ve Güneydoğu’da görev yapmakta olan tüm Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Emniyet Teşkilatımızın Allah yardımcısı olsun. Allah onları Muzaffer kılsın. “İtin kavgası et, Yiğidin Kavgası Devlet içindir. İt kemik ile avunur. Yiğit Devlet savunur” düsturu ile mücadele veriyorlar. Çok zor şartlar altında görev yapmakta. Biz de oradaki güvenlik güçlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda İlçemiz Dörtyol olarak yardım etmek ve onların yanında olmak istedik. İç çamaşırı sıfır olmak kaydıyla, power bank dediğimiz şarj makinesi ve gıda yardımı (Çörek ve Muhacir Ekmeği) toplayarak tüm Yiğit Dörtyollu hemşerilerimiz ile birlikte güvenlik güçlerimize moral vermek istiyoruz. Toplayacağımız bu yardımlar 444 7 712 nolu çağrı merkezimizden bilgiler alabilirsiniz. Toplama merkezi olarak belirlediğimiz Dörtyol Belediyesi Sosyal Markette bırakabilirsiniz. Vatandaşlarımızın desteklerini bu noktaya getirmelerini rica ediyoruz. Bu konuda halkımızın üzerine düşeni fazlasıyla yapacağını bildiğim için şimdiden desteklerinden dolayı saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Yiğit Dörtyol Her Zaman Güvenlik Güçlerinin Yanındadır.” ifadelerine yer verdi.

dörtyol (1) dörtyol (2) dörtyol (3)

Önceki İçerikMustafa Kemal Mahallesi’ne Yeni 1600 Metre Kanal Hattı Döşendi
Sonraki İçerikDörtyol Belediyesinden Okul Kantinlerine Denetim
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.