Satranç Eğitim Spor Kulüplerinden Başkan Savaş’a Ziyaret

İskenderun Satranç Kulübü yöneticisi Sultan Daban, Antakya Satranç Kulübü Yöneticisi Kemal Nurlu, Beyaz Kale Satranç Kulübü Yöneticisi Erkal Büyükaşık, Yener Akademi Yöneticisi Cemil Yener, Samandağ Altın Piyon Satranç Kulübü Yöneticisi Nefvel Çivi, Samandağ Piyon Terfi Satranç Kulübü Yöneticisi Bedrettin Günay, Samandağ Rok Satranç Kulübü Yöneticisi Züheyr Bakır, İskenderun Pamuk Akademi Spor Satranç Yöneticisi Selma Türkoğlu ve Serinyol Tenis ve Satranç Kulübü Yöneticisi Ali Boyar olmak üzere 9 satranç eğitim kulübü katılım gösterdi.

Kulüpleri temsilen kısa bir konuşma yapan İskenderun Satranç Spor Kulübü Yöneticisi Sultan Daban, “Antakya Belediye Başkanlığı döneminden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndaki hizmet süresi boyunca her zaman sporun ve sporcunun yanında olan ve satranç organizasyonlarında destekleriyle yanımızda yer alan Başkan Savaş’a teşekkür ediyoruz. Satranç sporcularını destekleyen satranç ailesi olarak sporun abisi olarak gördüğümüz Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın verdiği desteklerle satrancı daha ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tamdır. Başkanımız en son yaptığı destekle bunu tekrar göstermiştir. Ben Hatay’daki 9 satranç eğitim kulübü adına Başkanımıza teşekkür eder ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

980106_10208353203202655_8959597264820455979_o

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.