Hedef Türkiye Yarı Finalleri

Özel İKEM Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı Hatay İl Birinciliğinden sonra bölge şampiyonası için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Hedeflerin yüksek olduğu Genç Bayan Basketbol Takımında ilk varış noktası Türkiye yarıfinalleri olacak.
12- 16 Nisan tarihleri arasında Nevşehir İlinde yapılacak olan bölge şampiyonasına toplam 12 il birincisi katılacak. Tüm bölge şampiyonları son 32 takıma kalarak Türkiye yarıfinallerinde finale yükselmek ve ilk sekiz takım arasına girmek için mücadele edecek.
Kurum içinde yapılan ödül töreni sporcuların motivasyonunu yüksek tutacak derecedeydi. Tüm okulun tek yürek olduğu törende görülmeye değer anlar yaşandı. İKEM Koleji kurucularından Genel Müdür Levent Hakkı YILMAZ; “ Eğitimin öncüsü kurumumuz bu başarıları sürekli yapıyor. Artık hedef Türkiye olacak ve bu konuda öğrencilerime güvenim tam. Başarılarında emeği geçen başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Antrenör Hamit DUMAN’ ı ve tüm öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi. Konuşmanın ardından okulun kapalı spor salonunda gerçekleşen görsel şölenle eğlenceye kalındığı yerden devam edildi.

6

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.