Arsuz’un Tanıtımı İçin Herkes Üzerine Düşeni Yapacak

Düzenlenen etkinlikte turizm değerleri bakımından Arsuz’un Hatay’ın en önemli ilçelerinden biri olduğu ve bu anlamda değerlendirilebilecek potansiyelinin yanı sıra Arsuz Turizm ve Kültür Derneği’nin bu konuda gerçekleştirdiği faaliyetler görüşüldü.

BAŞKAN SAVAŞ: HATAY İÇİN ÇALIŞMAK BİZİM İÇİN İBADETTİR

Hatay’ın turizm potansiyelini her geçen gün yükselten ve bu konudaki özverili çalışmalarıyla herkesin beğenisini kazanan Başkan Savaş, “Arsuz’un tanıtımı için kurulan derneğinizin bugüne kadar yaptığı çalışmalar çok değerli. Arsuz’da tıpkı diğer ilçelerimiz gibi bizim gözbebeğimiz. Arsuz için, Hatay için çalışmak bizim için ibadettir. İnşallah ilerleyen zamanlarda hizmetlerimizi şehrimizin her bölgesinde arttıracağız. Bunu da hep beraber başaracağız” diyerek HBB’nin Akdeniz’in yükselen değeri Hatay’ın her bölgesine hizmet götürme noktasındaki kararlılığını dile getirdi.

“TERMİK SANTRAL KONUSUNDA HALKIMIZIN BEKLENTİLERİNE GÖRE HAREKET EDECEĞİZ”

Konuşmasının devamında Arsuz’da yapılması planlanan termik santral hakkındaki düşüncelerini de paylaşan Başkan Savaş, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda hemşehrilerimizin hassasiyetine, beklentisine göre hareket edeceğiz. Yani bu konuda üstümüze düşen ne varsa yapacağız. Siz değerli hemşehrilerimin bu konuda gönlü ferah olsun; çünkü biz sizi seviyoruz” ifadeleriyle HBB’nin bu konudaki tavrını ortaya koydu.

ARSUZ KÜLTÜR VE TURİZM DERNEĞİ BAŞKANI ARSLAN’DAN BAŞKAN SAVAŞ’IN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINA PLAKET

Arsuz Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Arslan, bugüne kadar Arsuz ve Hatay’a yaptığı tüm hizmetlerden dolayı Başkan Savaş’a teşekkür ederek, plaket takdim etti.

image image_6

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.