Başkan Seyfi Dingil’den Teşkilata Tam Kadro Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti Genel Merkezi tarafından İskenderun İlçe Başkanı olarak atanan Ayhan Bodur ve yeni yönetimini ilçe başkanlığında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Belediye Meclis Üyeleri ile beraberindekiler, Ak Parti İlçe Teşkilat binasına gelerek yeni başkan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Tebrik ziyaretlerini ilçe başkanlığında kabul eden Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, kendilerine yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, ‘’oluşan yeni yönetim ile birlikte ilçemize daha iyi hizmet etme adına çalışacağız. Sayın Belediye Başkanımız Seyfi Dingil de bizleri onurlandırmıştır.

Bizlere bu görev tevdi edildikten sonraki ilk işimiz başkanımızla birlikte koordineli bir çalışma gerçekleştirip vatandaşlarımıza ulaşabilmek ve varsa sorunları bunları çözüme kavuşturmaktır ’’ dedi. Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetim kuruluna gerçekleştirdiği tebrik ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Seyfi Dingil birlik beraberlik mesajları verdi. Başkan Seyfi Dingil ‘’ yeni ilçe başkanımız Ayhan Bodur ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnsan odaklı çalışma gerçekleştiren partimizin her bir neferinin aklında insana hizmet vardır. Bu anlayışımızın önemli ayaklarından biri olan teşkilat başkanlığındaki arkadaşlarımızla birlikte, partimiz adına hemşerilerimize en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz bunun çabası ve gayreti içindeyiz. Geçmiş dönemlerdeki arkadaşlarımızla nasıl birlikte hareket ettiysek, bu dönem görev alan arkadaşlarımızla da hep birlikte hareket edeceğiz. Bu manada görev alan başta İlçe Başkanımız Ayhan Bodur ve yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı yolda bir kez daha başarılar diliyorum ‘’ dedi.

137-4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.