Make Up Artist Uğur Arslan, Başkaları Konuşurken Ben İlerlerim

Hakkında Ki İddiaları Yanıtlayan Make Up Artist Uğur Arslan: “YASAL SÜREÇ BAŞLATTIM!”

“Kendileri Konuşurlar Ben İlerlerim, Ben İşimin Peşindeyim”

Dünyaca ünlü Make – Up Artist ve Stil Danışmanı Uğur Arslan, hakkında ki iddialar ile ilgili açıklama yaptı. “Ben işimin peşindeyim. Kendileri konuşurlar ben ilerlerim” diyen Ünlü Make Up Artist Uğur Arslan, hakkında ki iddialar ile ilgili yasal süreç başlattığını söyledi.

“CANIMI SIKIYORLAR”

Son zamanlarda kamuoyunda bir takım asılsız iddialar olduğunu kaydeden Uğur Arslan, bu durumun canlarını sıktığını ifade edip, şöyle konuştu; “Son zamanlarda canımızın sıkıldığı doğrudur. Kendi işimle ilgilenirken ve çok yoğun bir tempo içerisinde bu tür hadiseleri duymak gerçekten canımı sıktı. Asılsız bir dedikodu, çok komiğime gitti. Ben kendimden bile şüphelendim. Gerekli açıklamayı çok yakında avukatım yapacaktır. Benim hakkımda dedikodu yapanların asılsız olduğunu herkes zaten biliyor.”

“HİLTON’DA ŞUBE AÇACAĞIM”

Türkiye genelinde markalaşan ve başarıları ile ismini tüm dünyaya duyuran Make Up Artist Uğur Arslan, İskenderun’da yapımı devam eden Hilton Otelinde bir şube açacağını da söyledi. Arslan; “ Hilton’da yerimiz olacak. Ben Türkiye ve Avrupa’ya tanınmış Make Artistim, uygulamalarımı da çok sık yapıyorum. İşimi çok sevdiğimi herkes zaten biliyor. Tabii ki de bu çirkin dedikodular ile beni engelleyeceğini sananlar var. Sadece kendilerini kandırıyorlar ve çok komik duruma düşüyorlar. Çok şükür müşterilerim, sevenlerim, dostlarım yanımda oldukça bu tür dedikodulara kesinlikle inanmayacağız”

“İMAJIM OLARAK DEĞİŞİK OLABİLİRİM AMA”

Hakkında ki asılsız iddialara karşın “imajım değişik olabilir” diyen Arslan, konuşmasını şöyle sonlandırdı; “Bu dedikoduların asılsız olduğunu zaten herkes biliyor. Son kez söylüyorum. İnanmayın, imajım olarak çok değişik olabilirim. Ama bunu mesleğimden dolayı Make Up Artist olduğumdan dolayı kendime bakarak insanlara nasıl işlem yapacağımı ve nasıl doğru yollu bulacaklarını yansıtarak gösteriyorum. Kimse bu çok çirkin dedikodulara kulak vermesin. Ben işimin peşindeyim. İnsanlar dedikodularımı yaparlar kendileri konuşurlar ben ilerlerim”

uğuır aslan (1) uğuır aslan (2)

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.