Hatay, Akdeniz Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Finallerinin Ev Sahibi

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin(HBB) katkıları ile 2-3 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 2015-2016 Akdeniz Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Finalleri müsabakalarına Hatay ev sahipliği yapacak.
YARI FİNAL MAÇLARI 2 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ HATAYSPOR TESİSLERİNDE
4 takımın yarı final müsabakaları kapsamında sahaya çıkacağı program kapsamında; 2 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’te Hatay Güneyler ile Osmaniye Masterler, saat 15.00’te ise Hatay Zülüflühan Veteranlar ile Gaziantep Masterler takımları Hatayspor Tesisleri’nde kozlarını paylaşacak.
FİNAL MÜSABAKASI 3 NİSAN PAZAR GÜNÜ ATATÜRK STADYUMU’NDA
Yarı final müsabakalarında galip gelen takımlar 3 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Hatay Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Üçüncülük ve dördüncülük maçları ise yine 3 Nisan Pazar günü saat 11.00’de Hatayspor Tesisleri’nde oynanacak.
2015-2016 Akdeniz Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde şampiyon olan takım, Eylül ayında düzenlenecek olan Bölgeler Arası Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak.

Akdeniz Masterler ve Veteranlar Ligi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Kaplan, başta Başkan Savaş olmak üzere HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

2323

Önceki İçerikKarayolları Genel Müdürlüğü Personel Alıyor
Sonraki İçerikHatay’da 2016 yılı Şubat ayında ihracat 131,5 milyon dolar Oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.