Amatör Spor Kulüplerine 750 Bin Lira Yardım

ASKF Başkanı Mehmet Öztürk törende yaptığı konuşmada, “Bugün toplanmamızın amacı amatör spor kulüplerine HBB’nin nakdi yardım yapmasıdır. Geçmiş yıllarda amatör kulüplerimize yapılan destekler yetersizdi. Fakat Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş spor kulüplerinin sıkıntılarına çözümler üreterek desteğini esirgemedi. Duyarlılığından dolayı Başkan Savaş’a Hatay’da faal olan amatör spor kulüpleri adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN SAVAŞ: FAAL OLAN 158 AMATÖR SPOR KULÜBÜNE 750 BİN TL DESTEK VERDİK
Başkan Savaş, “Bizler spora destek vererek gençlerimizin ve çocuklarımızın hem bedensel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Amatör spor kulüplerimize destek vererek elimizden geldiğince halkımıza destek veriyoruz. 2015 yılında faal olan 158 amatör spor kulübüne toplam 750 bin TL destek verdik. Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde 21 branşta hizmet vererek spora kendini adamış insanlara hizmet veriyoruz. Buradaki en büyük amacımız halkımızın sağlıklı bir ortamda spor faaliyetlerini gerçekleştirmesidir. Tüm ilçelerimizde amatör spor kulüplerinin kullanabileceği mekânlar yaratmak amacıyla da ilçelerimizde çalışmalarımızı başlatacağız. Başarı elde eden sporcularımıza ve katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.
BAŞKAN SAVAŞ’IN DESTEKLERİ, HATAY’DA SPORUN GELİŞİMİNE LOKOMOTİF OLUYOR
Törenin ardından ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, spora ve sporcuya verdiği büyük desteklerden ötürü Başkan Savaş’a plaket ve çiçek takdim etti. Ayrıca Arsuz İdman Yurdu yetkilileri, Başkan Savaş’a takımlarının formasını hediye etti.
Günün anlam ve önemine dair spor kulüpleri ile fotoğraf çekilen Başkan Savaş da, sporun gelişimi için çaba sarf eden Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Öztürk’e çiçek vererek çalışmalarında başarılar diledi.

IMG_5360 IMG_5395 IMG_5408

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.