MKÜ’de Kitap Okuma Şenliği

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Kültür ve Edebiyat Topluluğu tarafından Kitap Okuma etkinliği düzenlendi.
Öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek amacıyla tertiplenen kitap okuma etkinliğinde ünlü şair ve yazarlardan şiir ve pasajlar okundu. Düzenlenen programda özellikle son dönemde gençliğin teknolojinin esaretinde kaldığı, kitap okumak yerine daha çok televizyon izlediği ve sanal oyunlarla değerli vakitlerini heba ettiğine dikkat çekildi.
Topluluk üyeleri, kitabın her yerde ve her zaman okunabileceği fikrini öğrencilere aşılamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini açıkladı. Amaçlarının daha çok kişinin daha fazla kitap okumasını sağlamak olduğunu belirten öğrenciler, bunu sağlamak için bu tarz etkinliklere devam edeceklerini ifade ettiler.

Etkinlikte ayrıca programa renk katmak ve arkadaşlarının kitap okumasını teşvik etmek amacıyla öğrencilere çeşitli kitaplar hediye edilerek değişik ikramlarda bulunuldu. Arkadaşlarına kitap okumayı sevdirmeye çalışan topluluk üyeleri, düzenlemiş oldukları etkinliğe gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı.

IMG_9294 IMG_9382

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.