İskenderun Teknik Üniversitesi Öğrencileri Beyaz Show’a Katıldı

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) bilimsel çalışmaların yanı sıra sosyal etkinlikler de hız kesmeden devam ediyor.

İSTE Sinerji Topluluğu tarafından düzenlenen “İstanbul Kültür ve Tanıtım Gezisi” yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Uzun süren bir otobüs yolculuğunun ardından İstanbul’a ulaşan öğrenciler, güne tarihi yarımadada yapılan kahvaltı ile başladı. İSTE öğrencileri daha sonra Süleymaniye Camii, İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü, Beyazıt Camii, Kapalı Çarşı, Çemberlitaş, Sultanahmet, Ayasofya ve Gülhane Parkı’nı ziyaret etti. Öğle yemeğinde Eminönü sahilinde balık-ekmek yiyen öğrenciler, akşam saatlerinde davetli oldukları programın yapılacağı TV binasına giderek, Beyazıt Öztürk ve konuklarının muhteşem performansını stüdyoda canlı olarak izledi. İSTE Sinerji Topluluğu üyesi öğrencileri program sonunda Beyazıt Öztürk ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İstanbul Kültür ve Tanıtım Gezisi’ne katılmaktan ve İSTE’nin tanıtımına katkıda bulunmaktan oldukça mutlu oldukları gözlenen öğrenciler, yoğun ders programları arasında bu tür sosyal faaliyetlerin kendilerine moral verdiğini ve bu etkinlikleri fırsat buldukça yapmak istediklerini dile getirdi.

istek (1) istek (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.