İkem Koleji Şampiyonluğa Koşuyor

İskenderun’un önemli okullarından olan Özel İKEM Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı, okullar arası müsabakalarda İskenderun Birinciliğinden sonra Hatay’ın en iyi dört okul takımı arasına kalmayı başarmıştı.
21.03.2016 Pazartesi günü Antakya Kapalı Spor Salonunda saat 11.30’da karşı karşıya geldiği Yüksel Kemal Anadolu Lisesi’ni 76-13 gibi bir skorla yenen Özel İKEM Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı, Hatay finallerine yükselmeyi başardı. Hatay finallerinin ilk durağında Simya Koleji ile karşılaşacak olan İKEM Koleji için motivasyon en üst seviyede.
Üstün başarı ile ilgili olarak Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Antrenörü Hamit DUMAN; “ Hedef Şampiyonluk ve bunu başarmak için yapılması gereken her şeyi yapacağız. Kulüpler arası Hatay Şampiyonu olan okulumuz ikinci kupayı da istiyor. Eğitimin öncüsü çeyrek asırlık okulumuz İKEM Koleji birinciliklerin okuludur. Çok emek harcıyoruz, durmadan çalışıyoruz ve en iyisini, en güzelini hak ediyoruz. Bu yüzden şampiyon olup İlimizi bölgede en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Ayrıca bu başarıda Kurucularımız başta olmak üzere, okul idarecilerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz, sporcularımızı başarılarından ötürü kutluyoruz.” dedi.

2

Önceki İçerikHatay, Kentsel Dönüşümün Ele Alınacağı Zirveye Ev Sahipliği Yapacak
Sonraki İçerikHatay’da 7 İş Yerini Soyan Hırsızlar Yakalandı