Başkan Seyfi Dingil Okuma Yarışmasına Davet Etti

İskenderun Belediyesi ile Hizmet Vakfı işbirliğinde Kitap Okuma Yarışması düzenlendi. İskenderun Belediyesi Kültür hizmetleri kapsamında her yaştan vatandaşa kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve düzenli okumaya teşvik etmek için düzenlediği Kitap Okuma Yarışması için başvurular 07 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek.

Kitap Okuma Yarışması ile tüm vatandaşları daha güzel bir gelecek için kitap okumaya davet eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “başarılı olmanın daha önce yapılan hataların tekrar yapılmamasının ve bir çalışmanın sürdürülebilmesi için onun geçmişini bilmek çok önemlidir. O araştırmaları yapmış kişilerin tecrübelerinden yararlanmak eğitim ve bilim açısından sürekliliğin sağlanması konusunda çok önemlidir. Bu tecrübeleri edinmenin tek yolu da okumaktır”dedi. Bu tür kültürel hizmetler ile yaşamın her karesinde var olmayı hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, okuyarak olayların ve gelişmelerin iç yüzünü öğrenen bir kişi öncelikle kendine olan güvenini artırır.

Bu ise aynı zamanda düşünce ufkunu geliştirip geniş bir görüş açısı sağlayarak olayları inceleme yeteneği kazandırır diyerek tüm İskenderun halkını yarışmaya davet etti. Yaş sınırlamasının olmayacağı kitap okuma yarışmasında, Birinciye 1000 TL, İkinciye 750 TL, Üçüncüye 500 TL ve dördüncüye ise 250 TL ödül verilecek. Yarışma 08 Mayıs 2016 tarihinde Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılacak.

KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Önceki İçerikDown Sendromlu Çocuklarımıza Tutumumuzu Gözden Geçirmeliyiz
Sonraki İçerikSu Tasarrufu Her Bireye Aşılanmalı