Hatay’da Dünya Su Günü Etkinlikleri Başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) ile Mustafa Kemal Üniversitesi(MKÜ) Antakya Meslek Yüksekokulu Emlak Yönetimi ve Pazarlama Bölümünün ortak çalışması olan “Su Günü” etkinlikleri başladı.

SU BİLİNCİ İLE İLGİLİ GÖRSELLER SERGİLENEREK VATANDAŞLARA SUNULACAK

Proje kapsamında MKÜ Antakya Meslek Yüksekokulu(MYO) bahçesi ve HBB Atatürk Parkı içinde bulunan bankların reklam mecrası olarak kullanılması ve su tasarrufu ile ilgili sloganların yer aldığı alanlar düzenlendi. Aynı zamanda gençlerin ilgisini çekecek bir fotoğraf panosu oluşturuldu ve bu panoda su bilinci ile ilgili görseller kullanıldı.

‘SU GİBİ HAYAT VER’ PROJESİ KAPSAMINDA KÖY OKULLARINDAKİ ÖĞRENCİLERE HEDİYELER DAĞITILACAK

‘Su Gibi Hayat Ver’ Projesi kapsamında Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından temin edilen diş fırçası, kumbara, kağıt sabun gibi bazı materyallerin 100 köy okulunda dağıtılacağı kaydedildi. HBB’nin MKÜ ile işnirliği çerçevesinde, Antakya MYO Emlak ve Pazarlama bölümü öğrencilerinin köy okullarına giderek su tasarrufu konusunda öğrencileri bilgilendirmesi ve bilinç kazandıracak hediyeler vermesi hedefleniyor.

HBB ORGANİZESİNDEKİ ETKİNLİK, 22 MART SALI GÜNÜ SAAT 14.00’TE ANTAKYA ATATÜRK PARKI’NDA

‘Su Gibi Hayat Ver’ projesi kapsamında HBB organizesinde, Atatürk Parkı’nda su tasarrufu konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 22 Mart 2016 saat 14.00’te MKÜ Antakya MYO öğrencilerinin ve vatandaşların katılacağı bir etkinlik düzenlenecek. Etkinlik alanındaki banklarda su tasarrufu ile ilgili sloganlar yerleştirilerek, insan yaşamının vazgeçilmez unsuru suyun bilnçli kullanımına dikkat çekilecek.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve MKÜ Rektörü Hasan Kaya’nın da hazır bulunacağı etkinlikte, su bilinci konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

image_1 image_4

Önceki İçerikİkem Koleji Masa Tenisinde Rakip Tanımıyor
Sonraki İçerikHatay’a Şehit Ateşi Düştü