Belen Belediyesi Atakaş Nikâh ve Konferans Salonu Açıldı

Belen Belediyesi Atakaş Nikâh Ve Konferans Salonu, düzenlenen muhteşem bir törenle hizmete açıldı. Kurban kesimi, dualar ve kurdele kesimi ile gerçekleşen açılışta evliliğe adım atan genç bir çiftin de nikahı kıyıldı.

ATAKAŞ NİKÂH VE KONFERANS SALONUNUN Belen’e kazandırılmasında, katkılarından dolayı, T.B.M.M. İdari Amiri Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Belediye Başkanımız Adnan Vurucu adına Hayırsever İş Adamı Recep Atakaş’a plaket sundu.

T.B.M.M. İdari Amiri Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti Hatay Eski Milletvekili İsmail Soylu, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen Belediye Başkanımız Adnan Vurucu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Salih Aygün, Emniyet Müdürü Ali Çolak, Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Belen İlçe Müftüsü Adem Cankurt, Hayırsever İşadamı Recep Atakaş, iş adamı Paşa Karaca, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, İskenderun Genç İş adamları Derneği Başkanı Gökhan Gökten, Belen İdare Amirleri Belen Belediyesi Meclis üyeleri, Belen Belediye Başkan yardımcılarımız, Belediyemiz İdare Amirleri, personelimiz, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve Belen halkının katılımıyla muhteşem bir törenle açılışı yapıldı.

Açılış töreni nikah töreni ile taçlandı
Gülşen Köroğlu ve Hakan İlgü’nün nikahını Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu kıyarken, genç çiftlerin nikah şahitliğini ise T.B.M.M. İdari Amiri Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve Hayırsever işadamı Recep Atakaş yaptı.
Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, açılışta yaptığı konuşmasında salonun Belen’in sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunacağını belirtti.

Hatay’da bir ilk
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, açılışta yaptığı konuşmasında; “ATAKAŞ NİKÂH VE KONFERANS SALONUMUZ’da; Geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiğimiz önemi bir kez daha göstereceğiz. Bu salonda kuracağımız “ÇOCUK MECLİSİ” ile Hatay’da bir ilke imza atacağız. Belen ilçemizde yaşayan çocuklarımızın, problemlerini, taleplerini ifade etmeleri, yaşadıkları kentle ilgili Belediye Meclisimizin alacağı kararlarda, söz sahibi olmaları, çözüm önerileri geliştirmeleri amacıyla, kendi oylarıyla seçme ve seçilme deneyimini yaşayan, demokrasi kültürünü özümseyen ve geleceğe güvenle bakan nesiler yetiştireceğiz. Bu salonun Belen ilçemize kazandırılmasında değerli katkıları olan bölgemizin hayırsever iş adamımız ve benim de Recep Abi diye hitap ettiğim hayırsever iş adamı Sayın Recep ATAKAŞ’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Belediyemiz bünyesinde Belen halkımızın hizmetine sunulan ATAKAŞ NİKÂH VE KONFERANS SALONUMUZ’un sanatsal, sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacağını konuşmasında dile getiren Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, konuşmasının devamında şunları söyledi: Belen halkımızın hizmetine sunulan bu salonda; konferanslar, konserler, seminerler, söyleşiler, sinema günleri düzenleyerek Belen ilçemizin sosyal yaşamına canlılık katacağız. Kendi alanında uzman, meslek sahibi kişilerle Belen halkımızı bu salonda buluşturacağız.”

T.B.M.M. İdari Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, törende yaptığı konuşmada Belen halkına hizmet edecek bu salonun ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Hayırsever iş adamı Recep Atakaş ise açılışta yaptığı konuşmada açılışı yapılan salonun Belen Belediyesi’ne ve halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

belen nikah salonu (3) belen nikah salonu (4) belen nikah salonu (5) belen nikah salonu (1) belen nikah salonu (2)