Arsuz Jandarma’nın Güzel ve Gülen Yüzü Aylin Astsubay

Hatay’ın Arsuz İlçe Jandarmanın gülen güzel yüzü Jandarma Astsubay Çavuş Aylin Özdeniz, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde toplumsal dayanışma birlik ve beraberlik konusunda kadınların en önemli aktör olduğunu hatırlatan etkinliği mesai arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdi.

Arsuz Jandarma Komutanlığı sadece bölgede asayişin ve trafiğin düzenlenmesine, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına değil ayrıca sosyal sorumluluk projelerini de yerine getiriyor. Jandarma, özel gün ve haftalarda halkı bilinçlendirmek, halkla bütünleşmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Toplumsal huzur ve güven ortamının sağlanmasında kadının rolüne dikkat çeken etkinlikte önemli mesajlar veren Arsuz İlçe jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Astsubay Çavuş Aylin Özdeniz, hem kadınların gününü kutladı, hem de toplumsal huzur ve güven ortamının sağlanması adına da kadınlara düşen sorumluluklar konusunda önemli mesajlar verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Arsuz Jandarma Komutanlığı Jandarma Astsubay Çavuş Aylin Özdeniz, trafik denetimleri sırasında kadın sürücülere çiçek vererek kadınlar gününün kutladı. Aynı zamanda kadınların çalıştığı iş yerlerini ziyaret eden çiçek veren Aylin Astsubay kadınların toplumsal yaşamdaki katkısına ve önemine dikkat çekti.

Jandarma Astsubay Aylin Özdeniz, herkesin gününü kutlarken, kendisi hem çalıştı hem de kadın dayanışmasının ülke bütünlüğü, huzur ve güven ortamının sağlanmasında ne kadar önemli bir duygu olduğunu da göstermiş oldu.

jandarma (2) jandarma (7) jandarma (8) jandarma (10)

Önceki İçerikFoto Uğur Fotoğrafçılık Mutlu Günlerinizi Ölümsüzleştiriyor
Sonraki İçerikCHP Hatay İl Gençlik Kolları Arsuz Halkının Sorunlarını Dinledi