Her Kadın Bir Çiçektir

Üniversite Çalışanları Sendikası (ÜNİ-SEN), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle üniversite bayan personellerine karanfil dağıttı. Genel Başkan Hüseyin Kaplan, Genel Sekreter Cengiz Muhammed Emin Ala ve sendika yöneticileri üniversite bayan personellerini ziyaret ederek çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutladı.
Üniversite Çalışanları Sendikamız (ÜNİ-SEN), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle üniversite bayan personellerine karanfil dağıttı. Bayan personeller kendilerini ifade ederken bu anlamlı günde zarif düşüncelerinden dolayı Üniversite Çalışanları Sendikası Genel Başkan Hüseyin Kaplan’a teşekkürlerini belirterek dünyayı güzelleştiren en değerli varlığın kadın olduğunu ifade etiler.
Üniversite Çalışanları Sendikası Genel Başkan Hüseyin Kaplan, “Bizler, cennetin anaların ayakları altında olduğuna inanan, kendisine yapılmasını istemediğini bir başkasına da yapmamayı tavsiye eden bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu anlayışa sahip çıktığımız, bu değerleri fiiliyata geçirdiğimiz sürece, kadınlarımız hayatın her alanında hakları olan o müstesna yeri alacaklardır” dedi.
ÜNİ-SEN Genel Başkanı Kaplan 8 Mart’ın, dünyadaki tüm kadınlara eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam getirmesi temennisinde bulunarak, kadınlara sunulan imkânların arttırılmasının toplumsal huzur, barış ve gelişmede önemli rol oynayacağına olan inancını dile getirdi.
İşte bu duygularla birbirimize ailemize, çevremize ve bütün insanlığa duyduğumuz sevginin hiç azalmaması dileğiyle, yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın ‘’ 8 MART Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

DSC_4322 DSC_4371

Önceki İçerikHatay Kent Konseyi’nden Kadın Haklarına Sanatsal Bakış Açısı
Sonraki İçerikHatay Kent Konseyi’nin Karma Resim Sergisi Açıldı