Türkiye Kamu- Sen Heyeti’nden Başkan Savaş’a Nezaket Ziyareti

Kamu görevlilerini çatısı altında toplayan Türkiye Kamu Sen’in Genel Başkanı İsmail Koncuk birtakım temaslarda bulunmak üzere geldiği ilimizde Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarete Koncuk’un yanı sıra, Türk Eğitim- Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş, Türk Eğitim- Sen Genel Mevzuat Sekreteri Mehmet Yaşar Şahindoğan, Adana Türk Eğitim- Sen 1 No’lu Şube Başkanı Selahattin Dolgun ve Hatay Türk Eğitim- Sen 1 No’lu Şube Başkanı Recep Tuncay katılım gösterdi.

HEYET, HBB SPOR KOMPLEKSİ VE YAŞAM MERKEZİ’NE HAYRAN KALDI

HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette, böylesine devasa bir tesisi vatandaşla buluşturan Başkan Savaş’ın kapsamlı hizmetlerle kentin çehresini değiştirdiğine dikkat çeken Koncuk ve beraberindeki heyet, Hatay’ın kısa bir süre içerisinde Türkiye’nin önde gelen metropol şehirlerinden biri olacağına vurgu yaptılar.

BAŞKAN SAVAŞ: HATAY’DAKİ İSTİHDAM SORUNUNU YATIRIM ÇEKEREK ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ

Hatay’la ilgili birçok konunun ele alındığı toplantıda Başkan Savaş, iş çevrelerini Hatay’a davet ederek hemşehrilerine istihdam yaratmak istediklerini ve bu anlamda işsizlik problemine çözüm için çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Türkiye Kamu- Sen Genel Başkanı Koncuk ve beraberindeki heyet, Hatay’a kararlılıkla hizmet etmeye ve hemşehrilerinin mutluluğuna vesile olmaya çalışan Başkan Savaş’a çalışmalarında başarılar diledi.

image_2