Muhasebeciler Haftasında Tiyatro ve Sinema Etkinliği düzenlendi

İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Tiyatro ve sinema etkinliği günleri düzenledi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında üyelerine eğitim, panel, toplantıların yanı sıra yıl da bir kez de olsa sinema ve tiyatro etkinliği düzenleyen İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi ve üyeleri ile birlikte bu tür etkinliklerle kaynaşma imkanı buluyorlar.

Hafta sonu İskenderun Belediye Kültür Merkezinde İskenderun Gönüllü Tiyatrocular tarafından sahnelenen Yakamoz Dostluğa Dair” Dostluğun anlatımı konusunun ele alındığı tiyatroyu Özel Yüksel yönetirken, Seyfettin Babat, Dilara Binici, İlayda Bozdoğan, Şule Ataman Sayın, Nezlı Özdemir, Simay Demir, İbrahim Kırat ve Utku Palta sahne aldılar. Tiyatroda insanlar arasında dostluk ve arkadaşlığın ne kadar değerli olduğu anlatıldı. Muhasebeciler şiirler, skeçler, şarkılar ve tiatrol eşliğinde sahnelenen tiyatro da profesyonel bir gösteri izlemenin hazzını yaşadılar. Tiyatro sonunda sahneye çıkan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, sahne alan tüm oyuncuları tek tek kutladı ve çiçek takdiminde bulundu.

SMM Odası Başkanı Özbülbül, “Bizlere tiyatroyu sevdiren, bizlere bu mutluluğu tekrar yaşatan böyle bir günde, Türkiye’nin sıcak ve karmaşalı bir ortamında bizlere dostluğu hatırlattılar. Bizlere dostluğu anlatan tüm oyuncu arkadaşlarımıza teşekkürlerini sunuyorum. İskenderun Serbest Muhasebeciler Odası olarak sosyal sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu bağlamda sosyal faaliyetlerimiz kapsamında üyelerimizi böylesi günlerde de bir araya getirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi ve üyeleri tiyatronun ardından aileleri ile birlikte sinemaya da giderek, güzel bir hafta sonu geçirdiler.

muh.odasından tiyatro ve sinamaaa (4) muh.odasından tiyatro ve sinamaaa (5) muh.odasından tiyatro ve sinamaaa (8) muh.odasından tiyatro ve sinema0