“Engelliler Sokağa” Projesi Başlıyor

“Engelliler Sokağa” projesini hayata geçirerek, engelli hemşehrilerinin toplumsal hayatta daha aktif olmalarına ve sosyal hayatta hak ettikleri değeri görmelerine büyük destek veren Başkan Savaş,
HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü’nün bu konuda il genelinde aktif çalışmalar gerçekleştirmesine öncülük ediyor.
MUHTAR ÖZKAN, HBB’NİN DESTEĞİYLE MAHALLE SAKİNLERİYLE İÇ İÇE OLACAK
Gelen talepler doğrultusunda eldeki imkânlar kullanılarak engelli vatandaşlara yardımcı olan HBB, hizmet üretiminde çözüm ortağı olarak gördüğü Hataylı muhtarlardan biri olan Antakya’ya bağlı Gökçegöz Mahallesi Muhtarı Ahmet Özkan’a akülü engelli sandalyesi temin etti.
Vatandaşların kaliteli hizmetler alabilmesi için HBB ile koordineli bir şekilde hareket eden Hataylı muhtarların her zaman için destekçisi olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Muhtar Özkan’ın akülü engelli sandalyesi ile mahalle sakinleriyle iç içe olacağını kaydetti.
HBB’NİN İHTİYAÇ SAHİBİ ENGELLİ VATANDAŞLARA DESTEĞİ SÜRECEK
HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü ekiplerinden teslim aldığı akülü sandalye ile mutluluğu yüzünden okunan Muhtar Özkan, Hatay’ı Akdeniz’in İnci Şehri yapma yolunda özverili ve kararlı bir şekilde çalışan Başkan Savaş’a gösterdiği duyarlı ve hassas tutumundan dolayı teşekkür etti.
Kapsamlı çalışmalarla engellilerin her türlü problemine çare olmaya çalışan HBB, önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara başta medikal malzemeler olmak üzere sunacağı manevi destekle insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışına yepyeni bir boyut getirmeye hazırlanıyor.

12776872_813568092088116_110240129_o