Başkan Seydi Dingil; Yeni Düzenlemeler Start Alıyor

İskenderun Belediyesi, Yenişehir mahallesinde kentin en işlek caddelerinden birisi olan Mithatpaşa Caddesi ile Ziya Gökalp Caddesini bağlayan güzergahta düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in Cadde üzerinde bulunan esnafın fikirlerini alarak başlattığı cadde düzenlemesi çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacak olması vatandaşları da memnun etti.

Belediye ekipleri tarafından yapılacak çalışmalar ile kaldırımlar kaplama malzemesine uygun olarak engelli vatandaşların ulaşımını sağlama amaçlı, görme engelli kılavuz çizgileri ve tekerlekli sandalye kullanımını kolaylaştırıcı rampa gibi ihtiyaçların da göz önünde bulundurulduğu belirtildi. Alan üzerini esnaflarla birlikte gezen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; ”bu caddelerde yapılacak düzenlemeler kent esnafına artı değer kazandıracaktır. Ticari canlılığa destek verecektir.

Buradaki çalışmaları en kısa sürede tamamlayacağız. Kentimizde Belediyemizin yapacağı tüm hizmetlerde esnaf ve belediye el ele gönül gönüle çalıştığı takdirde yapılan tüm çalışmalar halkın yararına olacaktır. Çalışma arkadaşlarımızın çabalarıyla şehir genelinde yapılması gereken ve yıllardır ihmal edilen sorunları birer birer yerine getiriyoruz. Yeni düzenlemeler start aldığında şehrin çehresi de değişmiş olacak. İskenderun’un sorunlarını çok iyi biliyoruz ve bu eksiklikler doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

iskenderun haber (2) iskenderun haber (3) iskenderun haber (4) iskenderun haber (5) iskenderun haber (6) iskenderun haber (1)