Belediyenin Gerçek Sahipleri, Halkımızdır

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her hafta Salı günü düzenlediği Halk Günleri’ni aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Halkın derdiyle dertlenmeyi prensip kabul eden Başkan Seyfi Dingil, her hafta düzenli olarak yapılan görüşmeler aracılığıyla, bugüne kadar kendisini makamında ziyaret eden binlerce vatandaşın talebini dinleyerek çözüm üretti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Halk Günü toplantılarıyla vatandaşların sorunlarına ilk elden ulaşma imkanı bulduklarını söyledi. Ellerinden gelen imkanlar dahilinde tüm vatandaşların sorunlarına yardımcı olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, “Halk günlerinde vatandaşlarımızla buluşup onların her türlü sıkıntı ve taleplerini dinliyoruz. Elimizden geldiğince, istek ve şikayetlerini ileten insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ayrıca Çağrı Merkezi (444 1939) sayesinde vatandaşlarımız talep ve şikâyetlerini direk bizlere aktarabiliyor. Biz bunları vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için yapıyoruz.

Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer yandan da şehrimizde yaşayan İskenderun’lu vatandaşlarımızın bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Belediye olarak, karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü tüm vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bugüne kadar biz bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak İskenderun Belediyesinin kapılarının vatandaşlara her daim açık olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Belediyenin gerçek sahipleri halkımızdır. Bu anlayışa hareket ediyoruz, hizmet üretiyoruz. Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

H1