İskenderun Belediye Meclisi 4 Gündem Maddesiyle Toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 01.03.2016 Salı günü Saat 10.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanacak.

2016 yılı Mart ayı görüşmelerine başlayacak olan Meclisin gündeminde 4.madde bulunuyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanacak Belediye Meclisinin gündeminde yer alan maddeler üyelerce görüşülerek karara bağlanacak.

Meclisin 1.gündem maddesi Spor Kompleksleri ücretlerinin meclisce görüşülmesi ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.

Gündemin 2.maddesi 2016 yılı Vergi, Resim, Harç Tarifesinin 3. Maddesinin (A)- bendinin (g) fıkrasında belirtilen izin karşılığındaki kaldırım ve cadde işgal harçlarının yeniden değerlendirilmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.

3.gündem maddesi Emlak İstimlak Müdürlüğüne ait Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi.

4. gündem maddesi , İskenderun Belediyesi Mart ayının ilk meclisinde son gündem maddesi ise Değirmendere 1983 ada 1 nolu parsel üzerinde bulunan binanın 1 yıllığına bedelsiz olarak Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne tahsis edilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi.

meclis 2

Önceki İçerikİskenderun Doğa Keşif Kulübü , 62. Doğa Yürüyüşünü Pozantı Armutoluğu Yaylası’nda Gerçekleştirdi
Sonraki İçerikPayas’ta Kırık Izgaralar Yenilendi