Evdeki Mutluluklara Ortak Oluyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatıyla hayata geçen minik can projesi ile yeni bebeği olmuş tüm ailelere bebek seti hediye ediliyor. Sosyal yardımların yanı sıra hayata geçirdiği yeni projeler ile dikkatleri çeken İskenderun Belediyesi, şehirde yaşamanın ayrıcalık olduğunu gösterecek güzellikteki bu projesinde de olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

İskenderun Belediyesi ile Sağlık ekipleri kent genelinde yaşayan ve yeni bebekleri olan istisnasız tüm çiftleri bir bir ziyaret ederek, hoş geldin minik can çantasını hediye ediyor. İskenderun Belediyesi olarak sosyal ve kültürel çalışmalara büyük önem verdiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,“yaşamın her karesinde, vatandaşımızın olduğu her anda varlığımızı hizmetlerimizle hissettirmek istiyoruz. O çalışmalarımızdan bir tanesi de yeni bebeği olan ailelerimizi ziyaret ederek bebek seti hediye ediyoruz.

Evdeki mutluluklara ortak oluyoruz. Belediye olarak eğitimden sağlığa, kültürden sanata ve sosyal çalışmalarda her alanda varız. İlk günde söylediğim gibi,bu projemizle şehrimizde sevgi dolu samimiyet ortamı hazırlayarak gelecek nesillere daha güçlü bir İskenderun bırakmak istiyoruz.Halkımızın bizlere gösterdikleri sıcak ilgi,çalışma şevkimize ışık oluyor.Onları daha çok mutlu etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.Bu duygular ile tüm çiftlerimizi tebrik ediyorum.Çocuklarıyla birlikte her daim mutlu bir yuva çatısı altında bulunmalarını temenni ediyorum”dedi.

E1 E2 E3 E4 E5 E6