Eğitim Kurumlarına ve İbadethanelere Hizmetler Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitim kurumları ile ibadethaneler konusunda gösterdiği hassasiyet doğrultusunda yürütülen projeler ve gerçekleştirilen çalışmalar takdir toplamaya devam ediyor.
HBB’nin okullarda ve ibadethanelerde başlattığı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında, İskenderun, Belen, Arsuz, Dörtyol, Erzin ve Payas ilçelerinde yapılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin tarafından koordine edilen HBB ekiplerinin çalışmaları, ihtiyaçlar doğrultusunda bölgedeki mülki ve idari amirlerin görüşleri alınarak gerçekleştiriliyor.
Başkan Savaş’ın hassasiyeti doğrultusunda gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar neticesinde, HBB yetkilileri çalışma yapılan alanlarda yaptıkları gözlemlerle hizmetlerin en kısa sürede bitirilmesi için çaba sarf ediyor.
HBB, KURUMLARLA İŞBİRLİĞİ YAPARAK HİZMETLERİN KALİTESİNİ ARTTIRIYOR
Arsuz bölgesindeki çalışmaları yerinde inceleyen HBB yetkilileri, Arsuz İlçe Kaymakamı Fatih Baysal’ı makamında ziyaret ederek bölgede faaliyete geçirilen projelerle alakalı istişarelerde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Başkan Savaş’ın eğitim, spor, sosyal ve kültürel alanlarda Hatay’a ivme kazandıran projelerin önemine vurgu yapılırken, vatandaşların şikâyetleri ve talepleri doğrultusunda ileride yapılacak olan projelerin altyapısını oluşturmak için çalışmaların devam ettiğine vurgu yapıldı.
Projeleri daha da geliştirmek için temaslarını sürdüren HBB yetkilileri, Belen İlçe Kaymakamı Abdülaziz Aydın’a gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde, Hatay’ın her alanda başarılı ve duyarlı bir toplum haline gelmesi için yapılan projeleri örnek göstererek Başkan Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışının önemine dikkat çekti.
Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal ve Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, yapılan ziyaretlerden ve bölgede gerçekleştirilen projelerden dolayı memnun kaldıklarını dile getirerek, Başkan Savaş’ın Hatay’a kazandırdığı değerler için teşekkür ettiler.

belen (1) belen (2) belen (3) belen (4) belen (5)