Doğaka 70. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın(DOĞAKA) 70. Yönetim Kurulu Toplantısı, 23 Şubat 2016 Salı günü Hatay Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Topaca başkanlığında, Osmaniye Valisi Kerem Al’ın ev sahipliğinde Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen toplantıya Hatay Valisi Topaca ve Osmaniye Valisi Al’ın yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü ve DOĞAKA Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Orhan Büyükalaca ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin katılım gösterdi.

HATAY’DA KURULACAK BİTKİ SAĞLIĞI KLİNİĞİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Destek Projeleri’nin hızla devam ettiğine vurgu yapan DOĞAKA yetkilileri, “Güdümlü Proje Desteği” kapsamında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde(MKÜ) kurulacak ‘Bitki Sağlığı Kliniği Projesi’nde çalışmalara devam edildiğinin altını çizdi.

DOĞAKA EĞİTİMLERİNİ HATAY GENELİNE YAYACAK

Ajansın kurumsal yatırımlara sağlanan desteklerle birlikte bireysel girişimcilik kültürünün geliştirilmesi amacı ile her yıl girişimcilik eğitimleri düzenlendiği ve 2016 yılı içerisinde girişimcilik eğitimlerini Hatay geneline taşıyacağı ifade edildi.

BÖLGENİN KALKINMASI İÇİN ULUSAL VE ULUSLARARASI ORGANİZASYONLAR YAKIN TAKİPTE

Bölgede öne çıkan sektörlere yönelik farklı alanlarda da destekler sağlayan DOĞAKA’nın, düzenlenen ulusal ve uluslararası fuarlara kapsadığı bölgedeki illerin katılımını sağladığı ve bu bağlamda bölge kalkınmasına vesile olacak tüm organizasyonların da sıkı takipçisi olacağının altı çizildi.

DOĞAKA (2) DOĞAKA (1)

Önceki İçerikHatay,Ulusal ve Uluslararası Organizasyonlarda
Sonraki İçerikDörtyol’da Yanarak Altıncı Kattan Düşen Genç Yaşamını Yitirdi