Ruhnevaz Türk Sanat Müziği Topluluğu, İskenderun Teknik Üniversitesi’nde

İnsanın ruhunu rahatlatan ezgilerden oluşan, genellikle yerel türkülerin yorumlandığı Türk Musikisi Makamı olan ‘’RUHNEVAZ’’, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun yorumu ile 23 Şubat Salı akşam saat 20:00’da İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nda Türk Sanat Müziği severler ile buluşuyor.

Konser hakkında bilgi veren İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Beyza Ersoy Altun, Ruhnevaz Müzik Topluluğu’nun GAÜN Türk Müziği Devlet Konservatuvarı (TMDK) öğretim elemanlarından oluştuğunu, çok kaliteli ve değişik türlerin bir arada sunulduğu programlar yaptıklarını belirtti.

Altun, Ruhnevaz Topluluğu’nun kurulduğu günden bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda konser verdiğini, özellikle İspanya, Almanya, Fransa, Yunanistan ve Bahreyn gibi ülkeler başta olmak üzere, sahne aldıkları her yerde müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiğini belirterek, “İlgi duyan herkesi Ruhnevaz konserine davet ediyoruz” dedi.

ruhnevaz

Önceki İçerikMithatpaşa İlköğretim Okulunda “Sosyal Uyum ve Adaptasyon Eğitimi” verildi
Sonraki İçerikŞehir Tiyatrosu, Hataylıların Karşısına Aynı Gün 2 Ayrı Oyunla Çıkacak