Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa EĞE, Ankara’daki terörist saldırıyı lanetledi

Terör eliyle Türkiye’de bir korku imparatorluğu oluşturulmaya çalışıldığını vurgulayan Mustafa EĞE, “milletimiz sahip olduğu basiret ve feraset ile buna izin vermeyecektir” dedi.
REYHANLI SALDIRISI
Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa EĞE açıklamasında şunları söyledi: “11 Mayıs 2013’te Reyhanlı’ da bu acıyı yaşamıştık. R 66eyhanlı’ da 2 ayrı bombalı saldırı sonucunda 52 vatandaşımız yaşamını yitirmiş, 146 vatandaşımız da yaralanmıştı. Bombalı araçlarla düzenlenen saldırı, o tarihe kadar Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kanlı terör eylemi olarak kayıtlara geçmişti. Milli Görüş camiası olarak, Ankara’da gerçekleşen ve milletimizi derinden sarsan menfur terörist saldırıyı bütün nefretimizle lanetliyor, saldırı da hayatını kaybeden asker ve sivil tüm vatandaşlarımıza cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tüm silahlı kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.
Terörist unsurlar, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sahip olduğu cesaret ve kararlılık karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklardır.
Bu kanlı saldırıların amacı milletimiz içinde öfke ve nefret meydana getirerek birlik ve beraberliğimizi bozmaktır..
Bu yüzden, Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmak olacaktır.
Türkiye tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir devlettir. Aziz milletimiz en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de atlatacaktır.
Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha hain saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

791 (1)