İskenderun’a Birçok Branşa Kucak Açacak Spor Kompleksi Projesi

Başkan Savaş’ın büyük önem verdiği ve kapsamlı çalışmalar yapılmasını istediği eğitim kurumları ile ibadethanelerde gerçekleştirilen bakım, onarım ve yenileme hizmetleri vatandaşların, eğitimcilerin ve öğrencilerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

TOPLANTILAR, İLÇELERDE KAMU DAYANIŞMASINI SAĞLIYOR

15 ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ederek yürütülen hizmetleri yakından takip ederek yönlendiren Başkan Savaş, İskenderun’da gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili istişareler yapmak üzere Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) ile Türk Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen İskenderun şubelerinde eğitimciler ve kamu çalışanları ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyaretlere, hizmetleri bölgede takip eden HBB 3. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli ve HBB 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin de katıldı.

İlçelerde kamu dayanışmasını sağlamak ve sorunların ivedilikle yetkili kurumlara iletilerek çözüm üretilmesi noktasında bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çeken Başkan Savaş, üretilen projelerle İskenderun’a katılan değerin hemşehrilerine hayırlı olmasını diledi.

ADLİYE- ARSUZ KATLI KAVŞAK PROJESİ’NİN TAMAMI AY SONUNDA VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Başkan Savaş, İskenderun trafiğine soluk aldıracak Adliye-Arsuz Katlı Kavşağı’nın altgeçit kısmının trafiğe açılması sonrasında projenin tamamının ay sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulacağının müjdesini verdi.
İskenderun ve diğer ilçelere daha nice projeler kazandırmak üzere çalışmalarının devam ettiğini de kaydeden Başkan Savaş, PAC Meydanı’nda gerçekleştirilecek kavşak düzenleme çalışmalarının proje aşamasında olduklarını söyledi.
İskenderun’a Birçok Branşa Kucak Açacak Spor Kompleksi Projesi
Antakya’ya kazandırılan Türkiye’nin en büyük 2. Spor tesisi olma özelliği taşıyan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nin bir benzerini İskenderun’a kazandırmak istediklerini kaydetti.
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı İskenderun Şube Başkanı İdris Lelik ile vakıf üyeleri, aynı zamanda Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Başkanı Ahmet Akça ile sendika üyeleri Başkan Savaş’ın Hatay’a kazandırdığı değerli projelerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

5a02a8be-aec2-4b66-9e48-e3df6c595806 2187d927-1cb5-4390-bd85-dbf62e668ad2 20160218034455 (1) eb96b3f6-7651-447b-815a-d1f03e5143df

Önceki İçerikBaşkan Nazım Culha’dan Kınama Mesajı
Sonraki İçerikSaadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa EĞE, Ankara’daki terörist saldırıyı lanetledi