Belen Kadın Toplum Merkezi Çalışmaları Devam Ediyor

T.C. Kalkınma Bakanlığı tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında finanse edilen Belen Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen “Belen Kadın Toplum Merkezi” projesinin, ikinci izleme ziyareti Hatay Valiliği SODES Birim Sorumlusu Mehmet KOCA ve Birim Uzmanı Cemil ŞEKERCİ tarafından gerçekleştirildi.

SODES Birim Sorumlusu Mehmet KOCA; ziyaret esnasında proje kapsamında aktif olarak yürütülmekte olan “Filografi” ve “4-6 yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri” kurslarının kursiyerleri ile sohbet ederek yaptıkları çalışmalar ve ürünler hakkında bilgi aldı.

Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM; toplamda 12 ay sürecek olan projenin 5.ayında olduklarını belirterek “Dekoratif Tablo Yapımı” kursunun 08.30-13.20 saatleri arasında açıldığını, “Ahşap Yakma” ve “Step-Aerobik” kurslarının da çok yakın zamanda açılacağını, kurs başvuruları için Sarımazı Mahallesi Sayılır Apt.No:1 Daire 11’deki Belen Kadın Toplum Merkezine kayıt yaptırabileceklerini belirtti.

Ayrıca proje kapsamında merkeze güncel 100 adet okuma kitabı alarak “Her 1 Kitap, 1 Çekiliş Hakkı” sloganıyla yola çıktıklarını, kursiyer olma şartı olmaksızın Belen ilçesinde yaşayan 18-65 yaş arası tüm bayanların bu kampanyadan faydalanabileceğini ve proje sonunda 10 kişinin küçük ev aletleriyle ödüllendirileceğini ifade etti.

belen (1) belen (2)

Önceki İçerikŞehir Tiyatrosu Çocukları Tiyatro İle Buluşturarak Sevgi Aşılıyor
Sonraki İçerikEhdav Basın Sözcüsü Sedat BİLGİN Hain Terör Saldırısını Lanetledi