Şehit Ve Gazi Çocukları Yararına Düzenlenen Yöresel Ürünler Sergisi’ne Büyük İlgi

Türkiye Gaziler Vakfı İskenderun Şubesi’nin şehit ve gazi çocuklarının yararına düzenlediği, Yöresel Ürünler Sergisi’ni ziyaret ederek, toplum yararı gözeten kuruluşlara olan sempatisini bir kez daha ortaya koydu.
Gerçekleşen sergide şehrin yöresel ürünlerinin bulunduğu stantları gezerek, ürünlerin özellikleri ve yapım aşamaları hakkında detaylı bilgi alan Başkan Savaş, şehit ve gazi ailelerine her platformda verdiği destekten ötürü ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
BAŞKAN SAVAŞ: ŞEHİT VE GAZİ EVLATLARINA SAHİP ÇIKMAK BOYNUMUZUN BORCU
Hatay’a olan hizmet etme aşkını ortaya koyduğu çalışmalar ve ürettiği projelerle hemşehrilerine sunan Başkan Savaş, “Vatanımızı müdafaa uğruna yaşamını ortaya koyan şehitlerimizin ve vatan savunmasına gözünü kırpmadan bedenini siper eden gazilerimizin evlatlarına sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bu anlamda şehrimizin ürün çeşitliliği barındıran bir sergi açan kardeşlerimize böylesine yararlı bir sergi düzenledikleri için teşekkür ederim. Hatay’da doğup büyümüş olmak ve bu zenginliklere yakın olmak mutluluk verici. Herkesin emeğine sağlık” ifadelerini kullandı.
VAKIF TEMSİLCİSİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR VE PLAKET
Şehit ve gazilerimizin onuruna düzenlenen dayanışma sergisine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren vakıf temsilcisi Kezban Gündüz, Başkan Savaş’a bu bağlamda ortaya koyduğu hassasiyetten ötürü teşekkür ederek plaket takdim etti.

kermes (2) kermes (3) kermes (1)