CHP’li kadınlar güç birliği oluşturuyor

“Sizlerle daha güçlüyüz”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Arsuz Kadın Kolları’nın ardından, CHP İskenderun Gençlik Kolları’nı ağırladı. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde CHP’li kadınlar belediye hizmet binalarının Arsuz’a geri kazandırılmasında sergilediği mücadele ile gösterdiği azim ve kararlılıktan dolayı, CHP’li gençler de kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Nazım Culha’ya teşekkür etti.

“Siyasetin lokomotifisiniz”

Kadınların ve gençlerin gücünün, demokrasiye olan katkısını çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Culha, bu gücü genel ve yerel seçimlerde en güzel şekilde sahaya yansıtan, her daim meydanlarda olan ve gönüllülük temelinde Türkiye’nin aydınlık geleceği için önemli adımlar atan konuklarına ayrı ayrı teşekkür etti.
Siyasette örgütlenmenin önemine dikkat çeken Başkan Culha, aldığı siyasi kültür ve tecrübelerini de gençlerle paylaşırken, imkanları doğru kullanarak şehrin öncelikli sorunlarını çözmek için çalıştığını dile getirdi.

Türkiye’nin kalkınmasında olduğu gibi siyasette de gençlere ve kadınlara büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Nazım Culha, “İki yılda yaşadığımız dört seçimde emeğiniz çok büyük. Siyasetin lokomotifi oldunuz. Bu mücadelede birlikte hareket ettik, birlikte yürüyoruz ve yürüyeceğiz. Bizler gücümüzü halkımızdan ve sizlerden alıyoruz. Gururumuz, umudumuz, geleceğimiz, aydınlığımız olan gençlere inanıyor ve güveniyoruz. Ziyaretiniz ve emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Nardüzü Hizmet Binası’nın kadın kültür evi olarak kullanılacağını da dile getiren Başkan Nazım Culha, Arsuz ve Karaağaç’ta yapılması planlanan büyük ölçekli iki kültür merkezinin projelerinin hazırlandığını, yer tespit çalışmalarının yapıldığını sözlerine ekledi.

CHP’li kadınlar güç birliği oluşturuyor

CHP Arsuz Kadın Kolları Başkanı Remziye Berkyürek de kadın kollarının çalışmalarından bahsederek, 27 Şubat 2016 Cumartesi günü Lion King Otel’de çay partisi düzenleyeceklerini dile getirdi. Arsuzlu bayanları birlik beraberlik içerisinde, büyük bir güç birliği oluşturmaya davet eden Berkyürek, kadınların gücünü bir kez daha ispatlayacaklarını dile getirdi.

“Sizinle umut doluyoruz”

Başkan Nazım Culha’yı CHP Hatay İl Yöneticileri Ali Zorlu ve Hurşit Mursaloğlu’nun yanı sıra partiye gönül veren gençlerle birlikte ziyaret eden CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz da, “ Sizleri ve çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Ev ziyaretleri yapıyorsunuz, sorunları çözmek için sürekli sahadasınız. Sizin gibi yöneticileri gördükçe umut doluyoruz” dedi.arsuz (5) arsuz (1) arsuz (2) arsuz (3) arsuz (4)

 

Önceki İçerikFarabi Projesinin Protokolü İmzalandı
Sonraki İçerikArsuz, Marmaris’ten daha güzel