Eğitime yapılan yatırım Geleceğe yatırımdır

3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin, İskenderun genelinde faaliyet gösteren STK’lara gerçekleştirdiği ziyaretlerle yapılacak projelerin ve Hatay’a kazandırılacak değerlerin altyapısını oluşturmak için fikir alışverişlerinde bulundu.

KESKİN, HBB’NİN OKULLARDA VE İBADETHANELERDE YÜRÜTTÜĞÜ PROJELERİ ANLATTI

Başkan Savaş’ın Hatay genelindeki okullarda ve ibadethanelerde başlattığı yenileme, bakım ve onarım seferberliği doğrultusunda STK’lar ile sıkı ilişkiler geliştiren Zabıta Müdürü Keskin, İskenderun’da; İlçe Kaymakamlığı, Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Deniz Er Eğitim Alayı, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, eğitim sendika temsilcilikleri; Türk Eğitim Sen, Eğitim Bir Sen, Eğitim Sen, Eğitim İş ve TÜRKKAV ile istişareler yaparak geliştirilen ve uygulanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Yaptığı ziyaretlerde Başkan Savaş’ın ‘‘Eğitime yapılan yatırım Geleceğe yatırımdır’’ sözünü hatırlatarak, HBB’nin il genelindeki eğitim ve öğretim standartlarını yükseltmek için özellikle eğitim alanlarını yenilenmeye, bakım ve onarımının yapılmasına devam edileceğini kaydeden Keskin, ayrıca kurum ve kuruluşlar ile yapılan işbirliği sayesinde projelerin vatandaşlara sağlayacağı kolaylıkların önemine vurgu yaptı.

ZİYARET (1) ZİYARET (2) ZİYARET (3) ZİYARET (4) ZİYARET (5) ZİYARET (6) ZİYARET (7) ZİYARET (8)

Önceki İçerikBaşkan Seyfi Dingil; Hizmetlerimizi Taçlandırıyorsunuz
Sonraki İçerikAyrıştırıcılık Barışa Katkı Sağlamaz