Müftüden, Başkan Seyfi Dingil’e Plaket

İskenderun Müftülüğü, müftülük merkez binasında toplantı salonunun yeniden tanzim ve teşrifatının yapılmasında desteklerini esirgemeyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e plaket verdi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in katkılarıyla Müftülük Toplantı Salonunun yenilendiğini belirten İskenderun ilçe Müftüsü Mehmet Taştan,” İskenderun Belediyesi camilerin bakım ve onarımında büyük hizmet vermektedir. Din hizmetlerinin belediye tarafından desteklenmesi bizleri mutlu etmektedir. Son olarak toplantı salonumuz baştan aşağıya yenilendi. Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e yaptığı hizmetler ve destekler için teşekkür ederim”ifadesini kullandı.

Kurumlararası dayanışmayı önemsediklerini dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise göreve geldikleri ilk günden itibaren, ibadethanelere yönelik hizmetlerinin olduğunu belirterek, “ Camilerimizin eksiklerini gideriyor ve temizliğinde yardımcı oluyoruz. Genel temizlikten bahçe ve çevre düzenlemesine kadar birçok alanda katkılarımız oluyor. Bu hizmetleri severek yapıyoruz”dedi. Yeni düzenlemesi yapılan Toplantı salonunda konuşmaların ardından günün anısına ve hizmetlerinden dolayı İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan tarafından İskenderun Belediye Başkanı Se yfi Dingil’e plaket takdim edildi.

T1 T2 T3 T4 T6

Önceki İçerikBüyükşehir Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dikkat Çekti
Sonraki İçerikEryılmaz’dan İş Adamlarına Müjde