İTSO’nun 5 yıldızlı kalitesi tescillendi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin 11. Dönem Akreditasyon sertifika törenine katıldı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) 11. Dönem Akreditasyon dönemini başarı ile tamamlayarak Akredite oldu.11.Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımıyla TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştiridi.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklığlu, törende yaptığı konuşmasında ülke ve bölge ekonomisine değindi. Hisarcıklıoğlu, Sertifika alan Oda ve Borsaların sayısının ise 224’e yükseldiğini ve bunula da iftihar ettiklerini dile getirdi.
Yapılan konuşmaların ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,Akreditasyon Sertifikasını İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine birlikte takdim etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin 11. Dönem Akreditasyon Sertifika Törenine İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan Yardımcıları Mahir Taner, Muhsin Yeter, İTSO Muhasip Üye Özcan Aslan, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Necat Özkaya, Gassan Kuran, Bülent Seküçoğlu, Adnan Mursaloğlu, Mehmet Ali Bulut ve İTSO Genel sekreter vekili Figen Gül Dönmez katıldı.

İTS AKREDİTASYON  (1) İTSO AKREDİTASYON  (2)