Radyo Üniversite’den Bir İlk Daha

Radyo Üniversite Özgün Programlarıyla Kalitesini Arttırıyor
Sürekli artan yayın kalitesi ve yükselen başarı grafiğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Radyo Üniversite, özgün programlarıyla yeniliklerine yenilik katmaya devam ediyor. Yayın tablosunda zengin içerikli programlar barındıran radyomuz şimdi de tamamen özgün ve bütün hakları kendisine ait olan radyo tiyatroları hazırladı. Büyük özveriyle hazırlanan oyunlar Radyo Üniversite’nin geniş teknik imkânlarına sahip stüdyolarında çekildi. Bu özelliğiyle radyomuz Hatay’da bir ilki daha gerçekleştirdi.
Hazırlanan oyunlar arasında ‘Son Tren, Uzak Yol Kaptanı, Otostopçu, Üç Turunçlar’ gibi TRT oyuncularının 1966, 1967 ve 1971 yıllarında oynadığı klasik eserler de radyomuzun oyuncuları tarafından seslendirildi. Üniversitemizin radyosu Radyo Üniversite’nin arkası yarın kuşağında seslendirme yapan oyuncular arasında akademisyenden öğrenciye kadar geniş yelpazede birçok kişi yer aldı.
Meraklıları için ‘Üç Turunçlar’ oyunu birinci bölümü 2 Şubat Salı ikinci bölümü ise 3 Şubat Çarşamba günü sabah 09.30 ‘ da ve gece 10.30 ’ da yayınlanacaktır.

HABER RESİM

Önceki İçerikBüyükşehir’den Trafiği Rahatlatacak Yeşil Dalga Atağı
Sonraki İçerikHatsu,Yerin 4 Metre Altında Hatay’ın Suyu İçin Çalışıyor