En Büyük Gücümüz, Halkımızın Desteği

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye hizmetlerini yerinde inceleyerek son durumları hakkında bilgiler aldı. Şehrin kaderini değiştirecek çalışmalarının bir hizmeti kervanına döndüğünü belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çıkar çevrelerinin yürüttüğü kampanyaların bu şehre verdiği zararları konuşmamız lazım dedi. İskenderun halkının artık kaybetmek istemediğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil;”görüldüğü üzere Belediyemiz her alanda son sürat çalışıyor.

Belediye Başkanı olduğum günden bu güne kadar 2 yıla yakın bir zamandır yapılamaz denilen hizmetlerin yapımına başladık. Öncelikle temel sorunların çözümü için mücadele ediyoruz. Sadece feyezan kanalının ıslahı çalışmasına başlanması bir yılımızı aldı. Şehrimizin buna ihtiyacı var ve şehrimizin ihtiyaçlarını karşılayana kadar da bu anlayışımız devam edecek. Rabbime şükürler olsun ki, yılların ihmal edilmiş sorunlarına neşter vurarak önemli hizmetlerin altına imza atmış bir Belediyeyiz. Down Cafe ve Sağlıklı Yaşam parklarımızda çalışmalar bitmek üzere.

Bu iki projemizde özel ve Türkiye genelinde ilgi çeken projeler. Şehrin oksijen deposu olacak Ziraat bahçesi üzerine çok farklı bir projemiz var. Bunu Mayıs 2016 ayından itibaren sizlerle paylaşacağım. Tüm hizmetlerimizde, birlik ve beraberliğin, istişarenin imzası vardır. En büyük gücümüz, halkımızın desteğidir. Halkımızla, hemşerilerimizle ve gönül desteğini ortaya koyan gönül dostlarımızla beraber bu hizmetleri gerçekleştirdik. Bundan dolayı Başta Meclis Üyelerimize, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Belediye çalışanlarımıza ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.

Önceki İçerik1-2 Şubat’ta Arsuz’da Elektriklerin Kesik Olacağı Yerler
Sonraki İçerik”Yaşihhare Misrür Hassün” sinema filmi gülmekten kırdı geçirdi