Adalet Bakanı Bozdağ’dan Karasayar’a Nezaket Ziyareti

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, bir yandan yoğun olan meclis gündemi çalışmalarına katılırken diğer yandan da TBMM İdare amiri olarak diğer bölgelerden gelen heyet ve ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’da TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar’ı ziyaret etti.

Bozdağ,”26. Dönem Milletvekilliğinizi ve TBMM İdare Amirliğinizi tebrik ediyorum. Sizlerle bu meclis çatısı altında birçok hizmete beraber imza attık. Bundan sonrada halka hizmet konusunda birçok çalışmamız olacak. Hepimizin tek bir amacı ve gayesi vardır. O da bu aziz millete faydalı hizmetler üretebilmektir. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Gerçekleşen ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ede Karasayar’da,”Sayın Bakanımızı çok yakından tanıyan biri olarak başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bizler ülkemizin, Hatay’ımızın, İskenderun’umuzun gelişmesi ve kalkınması konusunda yoğun bir gayret gösteriyoruz. Sizlerde bu hizmetlere hep destek oldunuz. Sağ olun var olun” şeklinde konuştu.
Ziyaret sohbet ortamında devam ederken Hatay’a yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar değerlendirilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
1

Önceki İçerikHatay’da Cuma Günü Elektriğin Kesik Olacağı Yerler
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesinden Esnaflara Uyarı